Revista Tehnica Instalatiilor - Abonare

Abonare revista

Revista de specialitate "Tehnica Instalatiilor" este distribuita gratuit. Pentru a va numara si Dvs. intre destinatari, este suficient sa completati formularul de mai jos, intrand astfel automat in baza noastra de date. De asemenea puteti completa acest formular in numele unui partener al Dvs., atat societate comerciala cat si persoana fizica, pentru care "Tehnica Instalatiilor" ar putea fi o sursa de informare.

 

Arhiva retrospectiva a revistei in format .pdf este disponibila pe CD si DVD la cerere.

 

Pentru abonare va rugam descarcati formularul:

 

Descarca formular

 

In cazul in care domeniul in care activati nu este cel al instalatiilor pentru constructii sau adiacent acestuia, dar doriti totusi sa deveniti abonat al revistei, va rugam sa va adresati in scris redactiei noastre. Pentru persoanele fizice care doresc sa se aboneze, trimiterea unei copii a diplomei de studii sau adeverinta de la locul de munca, ca dovada a desfasurarii activitatii in domeniul instalatiilor, este obligatorie.
Va multumim

Abonare newsletter

InstalNews.ro se doreste a fi o publicatie online menita a deveni o sursa de informatii pentru oricine doreste sa fie la curent cu ultimele produse din lumea instalatiilor de orice tip, cu stiri referitoare la companii precum si cu ultimele tehnologii si schimbari din domeniu.

 

Abonare newsletter

 
 

In atentia persoanelor fizice abonate la Revista Tehnica Instalatiilor!

Incepand cu 2015, abonamentele persoanelor fizice care figurau pana la aceasta data ca abonati nu mai sunt valabile. Pentru o noua abonare, va rugam ca anual sa completati talonul de abonare si sa-l expediati pe adresa redactiei sau prin email impreuna cu documentele aferente, pentru a fi siguri ca adresa dv. este cea corecta si ca revista noastra ajunge la cei vizati. Lipsa acestor documente sau intarzierea feedback-ului din partea Dv. ne indreptateste sa intrerupem expedierea catre dv.

 

Va multumim pentru efort!

 

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!