Revista Tehnica Instalatiilor - Articole filtrate după dată: Octombrie 2015

Revista Tehnica Instalatiilor - Articole filtrate după dată: Octombrie 2015
Marți, 27 Octombrie 2015 01:04

Galerie foto IEAS 2015

IEAS - International Electric & Automation Show 2015, a deschis seria expozitiilor din aceasta toamna. Aproximativ 95 de companii din industia de echipamente electrice si automatizari au fost prezente la Palatul Parlamentului in perioada 8-11 septembrie, unde energia electrica, automatizarile industriale, tehnologiile si aplicatiile smart destinate oraselor si industriei din Romania s-au aflat in centrul atentiei timp de 4 zile.
Publicat în Noutati
Pentru a sustine si pentru a contribui la promovarea schimbarilor legislative stabilite de ANRE cu privire la eficienta energetica, REECO va organiza Primul Summit International pe Eficienta Energetica pentru sectorul industrial si al cladirilor din Romania, in cadrul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc, sub patronajul ANRE.
Publicat în Noutati
Marți, 27 Octombrie 2015 00:10

2 octombrie: Architecture Conference&Expo

Peste 300 de arhitecti si specialisti din domenii conexe au participat pe 2 octombrie, la cel mai mare eveniment de arhitectura din Transilvania, Architecture Conference&Expo unde 15 speakeri din tara si din strainatate au impartasit experientele in domeniul arhitecturii.
Publicat în Noutati
Luni, 26 Octombrie 2015 23:52

21-22 octombrie: Smart Cities of Romania

Viitorul oraselor din Romania a fost dezbatut pe 21 si 22 octombrie in cadrul unui eveniment unic, Smart Cities of Romania, patronat de Primaria Bucuresti si Ministerul Transporturilor. Evenimentul a abordat ca tema principala “Proiecte urbane inteligente - Calea spre o dezvoltare durabila a aglomerarilor urbane din Romania”.
Publicat în Noutati
Building Health Bucharest International Forum, un proiect unic de comunicare interprofesionala cu o tematica de maxim interes, care reuneste pentru prima oara in Romania doua dintre cele mai importante profesii, medici si arhitecti, in cadrul unui eveniment inedit, care isi propune sa devina o platforma de comunicare, intalniri directe, networking si dialog continuu pentru calitatea spatiului medical romanesc.
Publicat în Noutati

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!