Revista Tehnica Instalatiilor - Articole filtrate după dată: Martie 2016

Revista Tehnica Instalatiilor - Articole filtrate după dată: Martie 2016
Ministerul Energiei a organizat pe 21 martie 2016, la Universitatea Politehnica București, dezbaterea „Analiza Stadiului Actual – radiografie a sistemului energetic național și bază a elaborării noii Strategii Energetice”. Evenimentul a reunit peste 30 de specialiști în domeniul energetic, dar și profesori și studenți ai Universității Politehnica București și reprezentanți ai presei.
Publicat în Noutati
GIS & CONTRACTOR, unul dintre cele mai ample forumuri de arhitectură de interior din Europa de Est, găzduiește dezbaterea „Siguranța la incendiu” organizată în premieră la București
Publicat în Noutati
Sâmbătă, 19 Martie 2016 23:23

Trade events for architects and contractors!

CONTRACTOR Installation Entrepreneurs National Conference 2016 and GIS- the most important interior architecture forum in Eastern Europe are organized in Bucharest in March 2016. The events will bring together Romanian and International speakers and companies in the industry.
Publicat în Noutati
In 2016, targul a celebrat a - 25- a editie si s-a desfasurat in perioada 24-27 februarie, la Centrul expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca.
Publicat în Noutati
Un studiu realizat de Honeywell in Romania cu peste 1.000 de proprietari de locuinte a aratat ca in timp ce 85% dintre respondenti folosesc acasa un dispozitiv pe baza de combustibil organic, cum ar fi gazele naturale, lemnul sau carbunele, doar o treime (30%) au fost constienti de faptul ca aparatul lor ar putea duce la acumulari periculoase de monoxid de carbon (CO).
Publicat în Noutati

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!