Revista Tehnica Instalatiilor - Descoperiti la Romexpo intre 7 si 10 aprilie universul constructiilor, mobilei, ambientarii, designului interior si exterior!

Vineri, 08 Aprilie 2016 18:42

Descoperiti la Romexpo intre 7 si 10 aprilie universul constructiilor, mobilei, ambientarii, designului interior si exterior!

Romexpo organizeaza intre 7 si 10 aprilie 2016 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului.

Romexpo organizează între 7 şi 10 aprilie 2016 cele mai importante târguri din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior şi protecţiei mediului.
Companii autohtone şi internaţionale îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expoziţional la:
• Construct Expo;
• Ambient Expo;
• Mobila Expo;
• Romtherm;
• Romenvirotec;
• Expo Flowers & Garden;
• Antique Market.

Târgurile din perioada 7-10 aprilie sunt dedicate tuturor celor care doresc să îşi construiască o casă sau să îşi amenajeze căminul şi grădina conform ultimelor tendinţe în domeniu, preferinţelor pentru un anume tip de mobilă sau bugetului disponibil, dar şi celor care doresc să găsească soluţii pentru confortul termic sau să achiziţioneze tehnologii si echipamente de protecţia mediului.
Târgurile şi manifestările conexe din cadrul acestora se adresează atât publicului larg, cât şi firmelor şi specialiştilor care doresc să fie la curent cu ultimele tendinţe şi investiţiile din domeniu, atât din România, cât şi la nivel european.

Conceptul “Totul pentru casa ta” este completat de Romtherm, expoziţie internaţională pentru instalaţii, echipamente de încălzire, răcire şi de condiţionare a aerului. Expoziţia reuneşte, pe durata a patru zile, firme importante din domeniile aparaturii pentru încălzire, răcire, ventilaţie, aer condiţionat, sisteme de conducte, izolaţii termice, pompe, armături, fitinguri şi robineţi.
Romtherm este platforma ideală atât pentru prezentarea produselor şi serviciilor din domeniu, cât şi pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanţi, contractori sau utilizatori finali, ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Devenit deja tradiţie, Romenvirotec, expoziţie internaţională pentru tehnologii şi echipamente de protecţia mediului, îşi aşteaptă vizitatorii la cea de a XXIII-a ediţie cu un concept cu totul nou, în care Pavilionul C6 va deveni timp de 4 zile un „oraş” eco-friendly, cu zone de relaxare urbană şi spaţii verzi.
Prin ediţia 2016 a Romenvirotec Romexpo vrea să faciliteze accesul publicului larg la cele mai noi informaţii despre tehnologiile inovatoare de mediu, să creeze un dialog constructiv despre normele europene în vigoare si să apropie oamenii şi companiile care îşi dedică timpul şi resursele mediului în care trăim!
Expoziţia reuneşte sub acelaşi acoperiş pe toţi cei care oferă sau caută cele mai noi tehnologii, echipamente şi servicii pentru protecţia mediului, fiind o ocazie de informare şi dezbatere, în special datorită conferinţelor “Next Generation Buildings” pe care Romexpo le organizează în parteneriat cu Romania Green Building Council (RoGBC), unde experţi naţionali şi internaţionali de renume vor prezenta diverse studii de caz şi solutiile aferente! Politica verde este extinsă şi la celelalte târguri care se desfăşoară în aceeaşi perioadă, pentru a încuraja partenerii şi expozanţii Romexpo să îşi dezvolte afacerile cu o grijă deosebită faţă de mediul înconjurator.

Program de vizitare:
• 7-9 aprilie 2016
(joi-sâmbătă): între orele 10.00 şi 18.00
• 10 aprilie 2016 (duminică): între orele 10.00 şi 16.00

Loc de desfăşurare:
• Pavilioanele: Central si C1, Platforma exterioară V4 şi B1- Ambient Expo;
• Pavilionul Central, Aleea Principală – platformele exterioare 10, 11, V5 şi V6, inelul exterior Pavilionului Central: platformele exterioare 1 şi 2 – Construct Expo;
• Pavilionul C1, Platformele exterioare C1, B1, 5 şi 10 – Expo Flowers & Garden;
• Pavilionul C2 – Romtherm;
• Pavilioanele C4 şi C5 – Mobila Expo;
• Pavilionul C6 – Romenvirotec;
• Platforma exterioară 5 – Antique Market.


Revista Tehnica Instalatiilor este partener media al evenimentului.

 

Share This

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!