Revista Tehnica Instalatiilor - Foto galerie: Expo APA

Miercuri, 25 Mai 2016 10:45

Foto galerie: Expo APA

In perioada 16-18 mai 2016 a avut loc Expo APA, expozitia specializata aflata la editia 18
Evenimente din cadrul Forumul Regional al Apei Dunare - Europa de Est

• Expozitia specializata EXPOAPA editia numarul 18;
• Conferinta Tehnico-Stiintifica Internationala "Managementul Namolului 2016";
• Seminarul POIM 2014-2020 in parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene
• Seminarului privind evolutia Reglementarilor in Romania, la nivel regional ti european in parteneriat cu Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice - ANRSC.
• Workshop Economic Regional - Tarifele pentru serviciile de apa si Suportabilitatea - cu suportul Grupului de Specialisti pentru Economie si Statistica al Asociatiei Internationale a Apei (IWA)

Manifestările s-au adresat tuturor specialiştilor din domeniul apei începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

În cadrul expoziţiei specializate, furnizorii de echipamente şi tehnologii dedicate apei s-au întâlnit faţă în faţă cu utilizatorii acestora (operatorii de servicii de alimentare cu apă şi canalizare) putand astfel să-şi promoveze eficient ultimele produse.


Share This

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!