Revista Tehnica Instalatiilor - Invitatie WORKSHOP „Detectivii Apei Pierdute”

Duminică, 16 Octombrie 2016 23:59

Invitatie WORKSHOP „Detectivii Apei Pierdute”

Workshopul va avea loc în zilele de 27 şi 28 octombrie 2016, între orele 09.00 – 17.00 la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, b-dul Lacul Tei nr 122-124.

Despre ce este vorba?
Workshopul îşi propune să fie o dezbatere interesantă despre managementul pierderilor de apă. Există invitaţi din România şi din strainătate care vor vorbi despre experienţa lor legată de localizarea şi reducerea pierderilor de apă. Subiectele abordate vor fi legate de: balanţa apei, indicatorii de performanţă, metode de localizat utilizate în România, teledetecţia, georadarul, măsurători debitmetrice, loggeri de zgomot, etc.

Invitatul special al acestui eveniment este domnul Ian Maggs, un cunoscut expert şi consultant internaţional în managementul pierderilor de apă. Domunul profesor universitar Anton Anton este keynote speaker al acestui eveniment.

Vor exista prezentări ale specialiştilor din ţară legate de prelocalizarea pierderilor de apă cu ajutorul sateliţilor, goeradarul, loggeri de zgomot, măsurători de debite. Evenimentul va fi moderat de domnii Alexandru Aldea şi Alin Anchidin.


Acest webinar despre pierderi de apă este pentru tine dacă:
⇒ pierderile de apă reprezintă o problemă imprortantă pe care vrei să o gestionezi
⇒ vrei să afli ce strategii s-au aplicat în România şi ce rezultate au dat
⇒ ai o problemă la care ai dori răspunsuri
⇒ îţi doreşti să ai acces la studii de caz ca să înţelegi exact ce ai putea face

Participând la webinar vei descoperi:
1. care este strategia logică a managementului pierderii de apă
2. care este strategia pentru sceptici
3. care este strategia pentru nehotărâţi

Acest workshop este destinat:
⇒ responsabililor activităţii de depistare pierderi de apă
⇒ experților, consultanţilor
⇒ specialiștilor: detectori pierderi apă, inspecţie reţele, etc
⇒ alte categorii similare

Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite, în general. Ponderea activităților este 80% aplicații practice și 20% teorie.

De ce să participaţi?
Dacă vom continua să învăţăm vom continua să câştigăm beneficii:
- perfecţionarea cunoştinţelor de specialitate, aptitudinilor şi deprinderilor specifice meseriei, necesare în activitatea de detectare a pierderilor de apă;
- evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie a echipelor din cadrul operatorilor regionali de alimentare cu apă şi de canalizare;
-extinderea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare dintre echipe similare, ale companiilor de apă din ţară şi străinătate.

Prin simpla participare veți câştiga, cu siguranță, o experienţă de neegalat.

Cât costă participarea la workshopul educaţional?
Valoarea investiţiei este de 300 lei/persoană. Taxa nu include costurile de cazare, ci doar participarea la eveniment.

Cine sunt organizatorii?
Organizatorii evenimentului sunt Revista Detectivii Apei Pierdute, Fundaţia Aquademica, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Cum vă puteţi înscrie?
Rezervarea locurilor la acest eveniment se poate realiza prin completarea tabelului ataşat şi expedierea lui pe adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic, la numărul de telefon 0726 397 519, Alin Anchidin sau 0724048973 Alexandru Aldea. Termenul limită de înscriere este 24 octombrie 2016.

Mai multe informaţii găsiţi în invitaţia ataşată.

Aşadar, în 27 şi 28 octombrie, vă aşteptăm cu interes, la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, bulevardul Lacul Tei nr. 122-124, la reuniunea specialiştilor în localizarea pierderilor de apă.
Share This

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!