Revista Tehnica Instalatiilor - Premiera lunii aprilie: Primul numar al revistei de Electricitate

Marți, 24 Mai 2016 10:26

Premiera lunii aprilie: Primul numar al revistei de Electricitate

Ne face placere sa va prezentam acum prima edite a Revistei de Electricitate, nr. 1/2016, luna aprilie.
La sfarsitul anului trecut va anuntam ca Revista de Electricitate va aparea ca si publicate de sine statatoare.

Consideram in acest moment oportuna aparitia unei publicatii de specialitate periodice in domeniul electric pe piata din Romania, astfel ca incepand cu anul 2016 "Revista de Electricitate" apare ca si publicatie independenta de revista "Tehnica Instalatiilor", avand o distributie bianuala (Aprilie si Septembrie) catre companii care au ca si domeniu de activitate instalatiile electrice.

Puteti citi primul numar al Revistei de Electricitate online aici:
 


Puteti de asemenea copia acest link in browserul dv.: http://tehnicainstalatiilor.ro/component/content/article/67-arhiva-2016/electricitate/219-revista-de-electricitate-editia-aprilie-2016.html?Itemid=0

"Revista de Electricitate" beneficiaza in anul 2016 de distributie gratuita catre specialistii din domeniu, tocmai pentru a satisface nevoia de informare din piata. Pentru extinderea bazei de date in fiecare editie va fi publicat un "Talon de Abonament" gratuit, talon disponibil pentru download si mai jos pe aceasta pagina.

Lectura placuta si asteptam opiniile si sugestiile dv. cu parere la continutul acesteia! Puteti folosi in acest sens formularul din pagina de Contact.

Redactia revistei Tehnica Instalatiilor & Electricitate


Share This

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!