Revista Tehnica Instalatiilor - Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Luni, 04 Iulie 2016 11:38

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Cele mai importante teme despre energie vor fi dezbătute la conferința PRIA Energy, în data de 5 Iulie 2016, începând cu ora 9.30, la hotel Sheraton, sala Platinum.
Evenimentul reunește cei mai importanți leaderi din energie, consultanți, avocați, investitori, bancheri și reprezentanți ai mass mediei.

Într-o economie din ce în ce mai globalizată, strategia energetică a unei țări se realizează în contextul evoluțiilor și schimbărilor care au loc pe plan mondial. România dispune de o gamă diversificată, dar redusă cantitativ de resurse de energie primară: țiței, gaze naturale, cărbune, minereu de uraniu, precum și un potențial valorificabil de resurse regenerabile relativ modest.

Conferinta Pria Energy va găzdui lideri și vizionari din industria energetică, autorități, comunitatea științifică și sectorul privat, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor energetice mondiale; soluții inovatoare strategice și tendințe în industria energetică, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin intermediul și gestionarea mediului. Totodată se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul energiei la nivel mondial.

Lectorii invitați sunt: Costin BORC – Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului; Victor GRIGORESCU – Ministrul Energiei; Bogdan CHIRITOIU – Președinte, Consiliul Concurenței; Niculae HAVRILEŢ – Președinte, ANRE; Gheorghe DUTU – Președinte, ANRM; Mariana GHEORGHE - OMV Petrom, CEO; Francesco FANCIULLI – CEO, CEE Region, Prysmian Group; Valentin MIRCEA – Expert energie; Toni TEAU – CEO, Transelectrica; Daniela LULACHE – CEO, Nuclearelectrica; Carmen NEAGU – CEO, Energobit; Remus BORZA - Judicial Aadministrator, Hidroelectrica.

Conferinţa PRIA Energy face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass - mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIA events este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Participând la conferința PRIA Energy veţi beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:
• Cum ar trebui să arate Strategia Energetică a României valabilă pentru 2016-2030
• Ce alegem – securitate energetic sau independență energetică?
• Securitatea energetică a României, între dezvoltarea piețelor de energie și provocările geopolitice regionale și globale
• Transformarea sistemului energetic și tendințe de viitor: tehnologia, politicile climatice, geopolitica, energiile regenerabile
• Care sunt problemele cu care se confruntă producătorii de energie regenerabilă în România

Veţi avea ocazia să îi întâlniţi pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participaţi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profitaţi de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!


Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Energy şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/pria-energy-strategia-energetica-a-romaniei-pana-in-2030/
Mai jos găsiţi agenda evenimentului.


Revista Tehnica Instalaţiilor este partener media al evenimentului.


Share This

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!