Revista Tehnica Instalatiilor - Revista de Electricitate

Revista de Electricitate

"Revista de Electricitate" a avut prima aparitie in luna septembrie a anului 2013 sub forma unui supliment al revistei de specialitate "Tehnica Instalatiilor", toate cele 3000 de exemplare fiind distribuite in cadrul evenimentului "International Electric&Automation Show 2013", unde am fost prezenti cu stand expozitional, in calitate de Partener Media. Noua aparitie editoriala a fost bine primita de public astfel ca "Revista de Electricitate" a avut urmatoarele aparitii in 2014 si 2015, sub aceeasi forma si in aceeasi perioada a anului, respectiv luna septembrie, cu distributie strict in cadrul expozitiei amintite.

Consideram in acest moment oportuna aparitia unei publicatii de specialitate periodice in domeniul electric pe piata din Romania, astfel ca incepand cu anul 2016 "Revista de Electricitate" apare ca si publicatie independenta de revista "Tehnica Instalatiilor", avand o distributie bianuala (Aprilie si Septembrie) catre 2500 adrese postale, toate companii care au ca si domeniu de activitate instalatiile electrice.

"Revista de Electricitate" beneficiaza in anul 2016 de distributie gratuita catre specialistii din domeniu, tocmai pentru a satisface nevoie de informare din piata. Pentru extinderea bazei de date in fiecare editie va fi publicat un "Talon de Abonament" gratuit.

 
 
 

Ratecard

Prezentare Revista de Electricitate

 

*Click pe logo pentru a descarca prezentarea in PDF.

 

Alte limbi disponibile

ITALIANA

Prezentare Revista de Electricitate

 

*Click pe logo pentru a descarca prezentarea in limba italiana.

 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!