Revista Tehnica Instalatiilor - Suplimente

Suplimentele revistei Tehnica Instalatiilor

Suplimentul CleanWaters dedicat apei si aflat anul acesta la editia a patra, este distribuit pe durata EXPO APA Bucuresti, eveniment organizat de Asociatia Romana a Apei, de la standul expozitional propriu si la standul de presa al expozitiei. Ca de obicei, articolele publicate trateaza teme din domeniile: epurarii, distributiei apei, colectarea apelor reziduale; armaturi, echipamente de pompare, fitinguri; echipamente industriale; siguranta sistemelor de alimentare cu apa si canalizare.

Revista de Energie Verde este Suplimentul dedicat energiilor regenerabile, cu aparitie bianuala – editia Martie si editia Noiembrie. Articolele publicate trateaza teme din domeniile energiei solare, eoliene, fotovoltaice, bioenergiei si hidroenergiei.

Toate suplimentele noastre se distribuie gratuit participantilor si vizitatorilor la evenimentele de profil selectate, exclusiv pe durata acestora, intr-un tiraj de 2.000 exemplare/editie. Suplimentele sunt trimise gratuit pe email, in format electronic la un numar de aprox. 8.000 adrese de email din baza noastra de date.

 
 
 

Ratecard

Prezentare Revista Clean Waters
Prezentare Revista de Energie Verde

 

*Click pe logo pentru a descarca prezentarea in PDF.
 

Alte limbi disponibile

ITALIANA

Prezentare Revista Clean Waters
Prezentare Revista de Energie Verde

 

*Click pe logo pentru a descarca prezentarea in limba italiana.
 

Despre noi

In prezent, Tehnica Instalatiilor este revista de specialitate cu 8 numere anual, cu suplimente dedicate electricitatii, energiei verzi si apei, atat in mediul scris, cat si online, prin InstalNews.ro


Citeste mai mult  

Newsletter

Inscrie-te la newsletterul celor mai importante stiri din lumea instalatiilor!